Martina Tomčić Moskaljov (48) je operna pjevačica, a često se za nju kaže kako je najstroža članica žirija u popularnim TV showovima, ali kandidati napominju kako je stroga i pravedna. Gostovala je u podcastu 'Skeep or Beep' bravo! radija i voditeljici Tatjani Jurić otkrila da čak dva puta nije prošla na prijemnom za srednju glazbenu školu. Rekla je i kako je 'završila' u samostanu kod časnih sestara u Austriji.

Martina Tomčić
Gordan Svilar/bravo! 

'To je tada bio kraj svijeta. Imala sam 14 i 15 godina, s 14 sam bila mlada, s 15 sam bila nedovoljno talentirana. Ne bih htjela suditi, ali naprosto veze i vezice se nisu povlačile, a tada je bio veliki interes za upis djece u glazbene škole, što nije slučaj danas. Ja sam vjerovala u svoj talent da će biti prepoznat. S 15 nije, sa 17 je bio u Austriji, pa sam tada upisala program za mladu talentiranu djecu, nisam još bila niti maturirala, a upisala sam Akademiju', rekla je.

Martina Tomčić
Gordan Svilar/bravo! 

Dodala je kako joj u Zagrebu nisu dali pjevati pa je otišla u Graz. Njezin otac, bivši predsjednik Hrvatskog Sabora, Zlatko Tomčić, došao je do informacije da ondje postoji samostan časnih sestara koje su Hrvatice i Martina je ondje dobila smještaj i hranu. Martina je rekla i kako je kao kći političara uvijek morala više paziti na sve.

'Ja ne mogu izaći van na prosvjede na cestu, ja nisam građanka u tom momentu nego sam kći bivšeg političara. Ja se zalažem na drugačije načine i malo više promišljam o svemu', priča. Na talent showove gleda kao na priliku da razvija bolje društvo i sada imam grč kada nešto preiskreno kaže mladima. 

Martina Tomčić našla se na meti prevaranata.
Instagram 

'Tu sam se jako kroz godine editirala, tu me moj Noa jako editirao. Ja sada ovo radim jako dugo godina, nisam znala, bila sam amater, nisam se educirala na način koju snagu ima moja izgovorena riječ koju upućujem... Ja i dalje stojim iza svega izgovorenog, svih ovih godina, mislim samo da sam putem malo korigirala intonaciju izgovorenog i kalkuliram malo više, naprosto iskustveno procjenjujem brže i lakše kakvo je tlo s one strane...Nisam bila gruba, nego sam bila preiskrena ili predirektna, a na to mlada osoba nije bila spremna. Moja legendarna, najiskrenija rečenica je: Prijatelji koji su te poslali u ovaj show ti nisu prijatelji! ... A odnosi se na masu kandidata, iz godine u godinu', rekla je Martina. Dodala je kako se svi rađamo kao savršeni pjevači,, ali ako to ne održavamo, vještina naprosto odumre. 

U braku je 21 godinu s Ženjom Moskaljovom (49). Skupa su od 1996., a imaju dvoje djece, sina Nou i kćer Rebeku. 

Više fotografija Martine i Ženje pogledajte u galeriji: 

Instagram Ženja Moskaljov i Martina Tomčić skupa su od 1996., a u braku su od 2003.