Operna diva Martina Tomčić Moskaljov (48) u braku je 21 godinu s Ženjom Moskaljovom (49). Skupa su od 1996., a iako ne objavljuje često privatne detalje iz života, sada je Tomčić objavila video s životnim partnerom i obilježila godišnjicu. 

Veselo su pozirali i otkrili kako su skupa već 28 godina. 

Upoznali su se dok je Martina studirala u Grazu. Prvih pet godina bili su u vezi na daljinu, a vjenčali su se 2003. nakon što su sedam godina bili u vezi. Svadba je bila intimna, s oko 50 gostiju u Samoboru. Zajedno imaju dvoje djece, sina Nou i kćer Rebeku.

Martina Tomčić Moskaljov i Ženja Moskaljov u braku su od 2003. godine.
Dražen Kokorić 

'Često sam iz Graza dolazila u Zagreb jer je blizu. Upoznali su nas zajednički prijatelji na Samoborskom fašniku, no nismo bili pod maskama. Jedna od prvih poveznica bila je ljubav prema sličnoj neklasičnoj glazbi. Zajedno smo slušali i pjevali Celine Dion', ispričala nam je Martina svojedobno. 

Jednom prilikom Martina je otkrila tajnu sretnog braka.

'Tu nema mudrosti. To je jedna luđačka sreća. Nisu to samo divni trenuci, radiš na odnosu, plijeviš, zalijevaš, uzgajaš. U suprotnom ćeš imati kaljužu, a ne zeleni travnjak. Mislim da je to princip bilo kakvih odnosa. Treba ulagati u ono do čega nam je stalo. Jako sam sretna što imam takav brak, supruga koji podržava sve moje ludosti, koji mi je podrška u trenucima kad sam mala i slaba', ispričala je.

Tko je suprug Martine Tomčić
Instagram 

Istaknula je da ne postoji savršen brak ni odnos koji je skladan od prvog trenutka 'leptirića u trbuha' do 'dok nas smrt ne rastavi'.

'Postoji samo brak bez ili s ljubavi. A ja ti mogu pričati o braku s jako puno ljubavi. Danas se tako lako odustaje od braka, ma od bilo čega. Svašta se može dogoditi, ali obitelj je neraskidiva. To sam naučila od svojih roditelja, a suprug i ja želimo prenijeti na našu djecu', zaključuje i dodaje kako joj je najveći izazov bio održati odnos u braku. 

Nikad viđene fotografije Martine i Ženje pogledajte u galeriji:

Instagram Ženja Moskaljov i Martina Tomčić skupa su od 1996., a u braku su od 2003.