Nije tajna da Nina Badrić u posljednje vrijeme izgleda bolje nego ikada. Pjevačica je nedavno proslavila 51. rođendan no izgleda gotovo jednako kao na početku karijere.

Nina svoj mladolik izgled duguje zdravoj prehrani, a sada je objavila kako za ručak sprema blitvu i krumpir.

'Kuhanje mi odmara glavu', napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj vidimo kako kuha tradicionalno dalmatinsko jela.

Nina Badrić.
Instagram 

Za njezinu vitkiju figuru zaslužna je velika promjena koju je inspirirao Novak Đoković.

Naime, ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe i isitče da se nikada nije bolje osjećala.

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla.

Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život', poručila je Nina uz jednu objavu na Instagramu.

Inače, jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune.

Nina Badrić mahune.
Instagram 

Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

Podsjetimo, Nina je nedavno iznenadila svoje pratitelje potpuno novim imdižem. Naime, pjevačica je na Instagramu osvanula potpuno kratke kose.

'Wow wow… ženoooo predivna si... zašto tek sad ova frizura', pitala ju je jedna pratiteljica. 'Bože kako ti izgledaš. Prava diva s red carpeta', 'Savršena si', 'Kakva promjena! Prelijepa', nizali su se komplimenti.

Kako se Nina mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Story Nina Badrić izgleda odlično, a fanovi joj često pišu pozitivne komentare