Pjevačica Nina Badrić nedavno je iznenadila svoje pratitelje potpuno novim imdižem. Naime, pjevačica je na Instagramu osvanula potpuno kratke kose.

'Wow wow… ženoooo predivna si... zašto tek sad ova frizura', pitala ju je jedna pratiteljica. 'Bože kako ti izgledaš. Prava diva s red carpeta', 'Savršena si', 'Kakva promjena! Prelijepa', nizali su se komplimenti.

Lijepa pjevačica sada je na svom Instagram profilu otkrila da se zaljubila, ali i kako će provesti Valentinovo.

'Priznajem…zaljubila sam se u svoje nove naočale', našalila se Nina u opisu fotografije i stavila hashtag 'budi moj Valentin'.

Inače, čovjek koji je zaslužan za ovu sjajnu promjenu je Ivan Pervan. Kreativni voditelj PRIMEvision salona i frizer s dugogodišnjim iskustvom u stiliziranju kose brojnih poznatih osoba ispričao nam je kako je došlo do ove hrabre promjene.

'Dobio sam poruku: 'Mali kad se šišamo?' Napisao sam prvi slobodan termin i krenuli smo u pixie avanturu. Prvo smo pričali o boji kose dal' plavo ili ostajemo u nekoj prirodnoj nijansi i odlučili smo da bude prirodna tamna nijansa prizvuk čokolade. Sam proces šišanja je bio lagan što se tiče Nine, ali u meni je bio vulkan lagane treme, adrenalina i odgovornosti da bude najbolje od najboljeg', ispričao nam je Ivan i otkrio prvu Nininu reakciju nakon što se ugledala u zrcalo.

Badrić i Pervan
Instagram 

'Reakcija kad sam rekao da smo gotovi je bila: 'Woow, pa ti si me baš full skratio, vrlo hrabro, svaka čast, super mi je', ističe Ivan koji nam je otkrio i pozadinu novog imidža.

'Inače, ideja za novi imidž također je nastala kao uvod u njezin novi album koji sprema za proljeće. Tako da smo napravili pixie frizuru, dodatkom boje za neki prizvuk punk 90-ih', ispričao nam je popularni frizer.

Kako je Nina mijenjala frizure kroz godine, pogledajte u galeriji: 

Story Nina Badrić izgleda odlično, a fanovi joj često pišu pozitivne komentare