'Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine', naslov je to lažnog članka u kojem se koristi identitet HRT-ove voditeljice Doris Pinčić Guberović. U tekstu se koriste njezine fotografije i onaj tko bez puno proučavanja pogleda članak mogao bi pomisliti kako Doris uistinu promovira te tablete za mršavljenje (Keto diet). Ipak, izjave koje se navode u članku su lažne i Doris te riječi nikad nije izgovorila. U lažnom tekstu stoji:

'Počeli su me zvati s prijetnjama. I pisali svakakve gadosti na društvenim mrežama. Zamislite da sam čak morala promijeniti broj telefona i unajmiti tjelohranitelja. Kunem se da ću zauvijek pamtiti ovo strašno razdoblje o svom životu. Osim toga, tužili su me Ustavnom sudu'.

Lažni članak o Doris Pinčić Guberović
Screenshot 

Doris je, piše u spornom članku, izgubila više od 10 kilograma za manje od mjesec dana bez da je išla u teretanu ili koristila usluge dijetetičara. Osim toga, kaže da nikome ne bi preporučila da stručnjake pita za pomoć jer postoji mnogi jednostavniji, učinkovitiji i jeftiniji način da se riješi višak kilograma - a to je da se piju tablete koje se promoviraju u članku.

Isti oglas objavljen je 14. prosinca prošle godine, a Doris se odmah oglasila na društvenim mrežama i demantirala korištenje i promoviranje tog 'lijeka'. 

Doris Pinčić o krađi identiteta
Instagram 

'Ovo svi kužimo da je lažni oglas, je l' tako?', rekla je pa dodala:

'I objasnimo starijima ili nekome tko ne kuži ako pitaju...'

Trudna Doris Pinčić u trapericama
HRT Screenshot 

Oglas se ponovno počeo prikazivati prije nekoliko dana, a ako je suditi prema datumu koji piše kad se otvori lažni članak, objavljen je 6. veljače ove godine. Doris se o njemu još nije oglasila pa zato upozoravamo sve one koji vide ovaj oglas da ne nasjedaju na prevaru jer Doris nije promovirala spomenuti proizvod niti dala izjave koje se navode u članku. Riječ je o još jednoj krađi identiteta. 

Doris Pinčić i Davor Guberović
Robert Gašpert 

Inače, voditeljica je 5. rujna rodila treće dijete. Kako je Story doznao, djevojčica se zove Divna, a Doris u majčinstvu itekako uživa. Ovo joj je prvo dijete s Davorom Guberovićem, a iz prošlog braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. I Davor iz prošlog braka ima dvoje djece. 

Kako se Doris mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Story Kako se Doris Pinčić mijenjala kroz godine