Doris Pinčić Guberovićjedna je od onih poznatih osoba, koje ne dijele prečesto svoju initmu s javnosti. Nikada nije pretjerano govorila o svom privatnom životu, vezama, ljubavi, djeci ili obitelji.

Stoga je mnoge iznenadila onog trenutka kada je odlučila podijeliti fotografiju svojih roditelja na Instagramu. Povod je bio taj što je Doris diplomirala na Visokoj školi za komunikacijski menadžment, gdje je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću.

Doris Pinčić
Davor Višnjić/PIXSELL 

'Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima’, napisala je tada uz fotografiju koju možete pogledati ovdje. Roditelji lijepe voditeljice izgledaju mladoliko, a čini se kako je Doris naslijedila ono najbolje od oba.

I ranije je pozirala sa roditeljima u društvu svog bivšeg supruga, Borisa Rogoznice. Majka Violeta i otac Mario žive u Zadru i rijetko ih viđamo u javnosti.

Violeta je dugo bila zaposlena na Sveučilištu u Zadru gdje je bila zadužena za obračun plaća, kako stoji na stranicama fakulteta.