Doris Pinčić Guberović našla se u centru medijske pozornosti, nakon što je s pratiteljima na Instagramu podijelila da je žrtva krađe identiteta. Naime, Doris je objavila lažni članak pod nazivom 'Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine', a koji sadrži brojne lažne izjave koje se pripisuju voditeljici.

'Ovo svi kužimo da je lažni oglas, je li tako?', napisala je Doris.

Doris Pinčić
Instagram 

Ubrzo je podijelila i jednu od spomenutih lažnih izjava: 'Počeli su me zvati s prijetnjama. I pisali svakakve gadosti na društvenim mrežama. Zamislite da sam čak morala promijeniti broj telefona i unajmiti tjelohranitelja. Kunem se da ću zauvijek pamtiti ovo strašno razdoblje o svom životu. Osim toga, tužili su me Ustavnom sudu!'

'I objasnimo starijima ili nekome tko ne kuži ako pitaju', dodala je.

Doris Pinčić
Instagram 

Inače, Doris se nedavno rasplakala zbog toplih riječi poznatog PR-ovca Mate Rončevića, koji se prisjetio njihovog upoznavanja. 

'Doris sam upoznao 2011. godine, Bilo je to vrijeme Larinog izbora, serije koju sam obožavao. Te godine u Hrvatsku je došao iPhone 4s i za tadašnjeg klijenta smo predložili da upravo Doris bude ta koja će točno u ponoć prodati na Trgu prvi iPhone 4s. Doris me tada osvojila koliko je bila jednostavna, skromna i predivna', napisao je.

'Joj Mate, pa suzu si mi navukao na oko. Hvala ti za svaku lijepu riječ i suradnju. Nek smo živi i zdravi i nek ih je još pred nama. Čuvaj se', napisala mu je Doris.

 Više fotografija Doris Pinčić Guberović, pogledajte u galeriji:

Filip Hofer, goran kovačić/pixsell Doris Pinčić poznata je domaća voditeljica i glumica