Jedna od najpopularnijih domaćih voditeljica Doris Pinčić Guberović prije četiri mjeseca rodila je svoje treće dijete, kćerkicu čije je ime Story ranije ekskluzivno objavio, a iako je radila do posljednjih dana trudnoće, nakon poroda se pomalo povukla iz javnosti.

Doris se, čini se, potpuno posvetila majčinstvu, nije se pojavljivala na javnim mjestima, a rijetko je objavljivala i na društvenim mrežama. Tako je tek 4 mjeseca nakon što je malena došla na svijetobjavila prve fotografije s bebom.

Doris Pinčić trudna u crvenoj haljini
promo 

Na fotografiji koju je podijelila na Instagramu vidimo stopalo bebe, koje na prvoj fotografiji Doris drži rukom, a potom ga na sljedećoj nježno ljubi. Dorisini fanovi su ovaj potez jedva dočekali i komentirali su joj kako je beba slatka.

Doris se ove subote ponovo javila na društvenim mrežama, a ovaj put je pokazala kako izgleda dok se bavi kućanskim poslovima.

‘Nek smo mi očistili prozore taman pred snijeg. Ali, kad te ulovi volja, čistiš bez obzira na najave… Rijetko je pa treba iskoristiti. Lovi li vas volja za čišćenjem ili ste još u debelom zimskom snu?’, upitala je svoje pratitelje.

Doris Pinčić vodi
HRT Screenshot 

Objavu je popratila s nekoliko svojih fotografija tijekom čišćenja na kojima pozira bez šminke, odjevena u pidžamu bež boje i kućne papuče. Kosu je zavezala u rep i s pomoću rajfa je odmaknula s lica. Fotografije možete pogledati ovdje.

Više fotografija lijepe Doris i njenog supruga Davora Guberovića možete pogledati u galeriji:

Davor Curić i Ivana Planinić Curić, Robert Gašpert Doris Pinčić i Davor Guberović na blagdanskoj špici