Voditeljica Doris Pinčić Guberović na svom Instagram profilu rezimirala je 2023. godinu i s pratiteljima podijelila citat poznatog engleskog pisca Neila Gaimana koji govori o pogreškama. Doris je tako svojim obožavateljima poručila da se nada da će u nadolazećoj godini griješiti.

'Nadam se da ćete u ovoj godini koja dolazi, pogriješiti. Jer ako radite pogreške, onda radite nove stvari, pokušavate nove stvari, učite, živite, gurate sebe, mijenjate sebe, mijenjate svoj svijet. Radite stvari koje nikad ranije niste, a što je još važnije, radite nešto', podijelila je.

Inače, Doris će ova godina uvijek ostati u posebnom sjećanju. Naime, u rujnu ove godine postala je majka po treći put, i to samo dan nakon što je proslavila svoj 35. rođendan. Rodila je kćerkicu koju su nazvali Divna, a ona i suprug Davor ne mogu sakriti sreću zbog dolaska prinove.

Podsjećamo, Doris je nedavno s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila da je žrtva krađe identiteta. Tako je objavila lažni članak pod nazivom 'Doris Pinčić je tužena na sudu zbog otkrivanja tajne gubitka težine', a koji sadrži brojne lažne izjave koje se pripisuju voditeljici.

'Ovo svi kužimo da je lažni oglas, je li tako?', napisala je Doris.

 Više fotografija slavne voditeljice, pogledajte u galeriji:

Filip Hofer, promo Doris Pinčić prodaje kuću u kojoj je živjela s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom