'Krenulo je, krenulo... jingle bellsi i ostale radosti... I gužve koje ih prate po trgovinama', napisala je voditeljica Doris Pinčić Guberović (35). Otkako je početkom rujna rodila treće dijete, nije često aktivna na društvenim mrežama pa pratitelji s nestrpljenjem čekaju svaku njezinu objavu.

Doris Pinčić u emisiji
HRT 

Tako je ovih dana pozirala u kupaonici i otkrila da je krase neutralni tonovi, a sve je 'podigla' pampasima. Fotografiju pogledajte ovdje.

Na Instagramu je prati više od 252 tisuće korisnika pa se požalila kako ima problem i nada se da će možda netko imati neki savjet za nju. Iako ima malu bebu, djevojčicu kojoj ona i suprug Davor Guberović nisu otkrili ime, ovih će dana krenuti u važnu kupovinu. 

Doris Pinčić Guberović i suprug Davor Guberović
Davor Curić i Ivana Planinić Curić 

'Ja ću poklone za najdraže nabaviti na vrijeme, prije ludnice, bez gužve i to najvećim dijelom već ovaj tjedan. E sad, kako poklone sakriti do Božića da ih nitko ne nađe, to ne znam ni ja... Možda imate kakav savjet?', upitala je Doris. 

Doris Pinčić i Davor Guberović na špici za Badnjak 2022
Robert Gašpert 

Voditeljica je 11.11. proslavila prvu godišnjicu braka s Daruvarcem Davorom. Vjenčali su se kod matičara u Zagrebu, a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi obitelji i prijatelji. Na slavlje su poveli djecu, ali i psa. 

Doris Pinčić i Davor Guberović su se vjenčali 11. 11. 2022.
Bojan Zibar 

Nakon što je njen bračni život s prvim suprugom Borisom Rogoznicom bio poprilično javno eksponiran, Doris je nakon razvoda odlučila privatni život sakriti od očiju javnosti. Voditeljica je prvu fotografiju sa svojim dragim, koji je od nje stariji 13 godina, podijelila u lipnju prošle godine, a možete je pogledati ovdje.

'Dan za guštanje', poručila je nasmiješena voditeljica koja je s Davorom pozirala uz njegov motor.

Doris Pinčić na drugom vjenčanju
Igor Kralj/PIXSELL 

Par je spojila ljubav prema planinarenju, a zajedno su se popeli na Kilimandžaro o čemu je Doris pisala na društvenim mrežama.

'Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo', istaknula je voditeljica tad.

Više fotografija Doris i Davora pogledajte u galeriji: 

Davor Curić i Ivana Planinić Curić, Robert Gašpert Doris Pinčić i Davor Guberović na blagdanskoj špici