Čak četiri mjeseca Doris Pinčić Guberović na društvenim mrežama nije podijelila ništa vezano uz svoju kćerkicu rođenu u početkom rujna. Story je ranije ekskluzivno objavio da se malena zove Divna, a na svijet je došla u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici.

Ponosna majka sad je objavila prve fotografije s malenom, a na njima vidimo stopalo bebe, koje na prvoj fotografiji Doris drži rukom, a potom ga na sljedećoj nježno ljubi. Fotografije možete pogledati ovdje.

'Ajme šta je slatka', komentirali su Dorisini obožavatelji.

Doris je nakon poroda uzela višemjesečnu pauzu od javnih pojavljivanja te drastično smanjila objave na društvenim mrežama.

Doris nije željela ništa otkriti o trudnoći i kćerkici pa se znalo tek da je malena rođena 5. rujna, dan prije 35. rođendana svoje majke. Story je prvo objavio da su Doris i njen suprug Davor Guberović djevojčici nadjenuli ime Divna. Bebu do danas nije pokazala na društvenim mrežama.

Iz prvog braka Doris ima sina Donata i kćer Gitu, koji su se zasigurno obradovali sestrici.

Doris Pinčić i Davor Guberović na špici za Badnjak 2022
Robert Gašpert 

Doris se u studenom prošle godine udala za menadžera Davora Guberovića (46) kod matičara u Zagrebu. Spojila ih je ljubav upravo prema planinarenju, a o njihovoj vezi počelo se pričati u veljači 2022., kada su se skupa uspeli na Kilimanjaro.

U veljači je domaćim medijima potvrdila da je trudna, a iako se gotovo svakodnevno u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' mogao vidjeti njen trudnički trbuščić, voditeljica je odlučila ostati tajanstvena oko svega vezanog za trudnoću i prinovu.

Da se njeni kolege nisu odlučili oprostiti od nje u eteru, gledatelji ne bi znali ni kad je točno otišla na porodiljni dopust.

Više fotografija Doris i supruga pogledajte u galeriji:

Davor Curić i Ivana Planinić Curić, Robert Gašpert Doris Pinčić i Davor Guberović na blagdanskoj špici