Nina Badrićobjavila je poruku svoje vjerne obožavateljice, koja joj je poručila koliko joj znači te koliko ju je motivirala njezina nova promjena frizure.

'Nina, obožavam te! Netko sam tko se bori s depresijom i anksioznošću. Tvoja nova frizura me potaknula da i ja napravim takvu promjenu. Želim znati koja je to boja kose. Prelijepo ti stoji i prelijepa si ličnost', poručila joj je obožavateljica.

Nina Badrić
Instagram 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno iznenadila svoje pratitelje potpuno novim imdižem kada je na Instagramu osvanula potpuno kratke kose. Čovjek koji je zaslužan za njezinu sjajnu promjenu je Ivan Pervan. Kreativni voditelj PRIMEvision salona i frizer s dugogodišnjim iskustvom u stiliziranju kose brojnih poznatih osoba ispričao nam je kako je došlo do ove hrabre promjene.

'Dobio sam poruku: 'Mali kad se šišamo?' Napisao sam prvi slobodan termin i krenuli smo u pixie avanturu. Prvo smo pričali o boji kose dal' plavo ili ostajemo u nekoj prirodnoj nijansi i odlučili smo da bude prirodna tamna nijansa prizvuk čokolade. Sam proces šišanja je bio lagan što se tiče Nine, ali u meni je bio vulkan lagane treme, adrenalina i odgovornosti da bude najbolje od najboljeg', ispričao nam je Ivan i otkrio pozadinu novog imidža.

Badrić i Pervan
Instagram 

'Inače, ideja za novi imidž također je nastala kao uvod u njezin novi album koji sprema na proljeće. Tako da smo napravili pixie frizuru, dodatkom boje za neki prizvuk punk 90-ih', ispričao nam je popularni frizer.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji.

Instagram Nina Badrić se ošišala