Glumac Ben Affleck prošetao je ulicama Los Angelesa u društvu kćeri Seraphine (15) te kćeri supruge Jennifer Lopez, Emme (15). Affleck se s djevojkama uputio u kupovinu, a mnogi obožavatelji primijetili su da je Seraphina drastično promijenila imidž. Naime, tinejdžerica je obojala kosu u ružičasto te se ošišala na kratko, te nosi dječačku odjeću. 

Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Novi imidž izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a odnos između Emme i Seraphine sad se ponovno našao pod povećalom javnosti. Naime, o Emmi se puno pisalo u kontekstu njenog izgleda i odijevanja te ružnih komentara koje je dobivala na taj račun, a dugo se nagađalo i oko toga je li transrodna budući da je često možemo vidjeti u dječačkim odjevnim kombinacijama.

Nagađanja je prekinula sama Jennifer koja je prošle godine, kad joj se kći pridružila na jednom nastupu, otkrila da joj se obraća koristeći rodno neutralnu zamjenicu ‘they’, odnosno ‘oni’. Upravo zato, obožavatelji se sada pitaju izjašnjava li se Seraphina kao transrodna osoba.

Jennifer Garner s kćeri Seraphine
Profimedia 

Premda je i ranije preferirala dječački izgled, fanovi su tvrdili da prijateljstvo s Emmom ima veliki utjecaj na njeno ponašanje i imidž. Ipak, zvori bliski slavnom paru tvrde da su se njih dvije zbližile upravo zbog sličnog stila i zbog toga što se obje definiraju kao nebinarne, odnosno rodno neodređene osobe. Seraphinini roditelji se zasad nisu oglasili o tome. 

Više fotografija Jennifer Lopez i Bena Afflecka s djecom, pogledajte u galeriji:

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck s djecom