Pjevačica Renata Končić Minea ovog petka rasplesala je publiku hitom 'Rano' na Megadance Partyju u zagrebačkoj Areni, a za Tportal priznala je da će njeni obožavatelji ove godine uživati u novim pjesmama.

'Po pitanju glazbe napokon će biti noviteta. Poznata sam po tome da snimim pjesmu pa onda nekoliko godina ništa. Kada sam radila s obitelji Huljić, imali smo običaj puno više pjesama objavljivati u puno kraćem roku, ali sam s vremenom postala sve sporija. Tako da će ove godine izaći dva singla. Glazba je moja velika ljubav i bez nje ne mogu funkcionirati', rekla je.

Minea je i zaštitno lice emisije 'IN Magazin', a svojom pozitivnom energijom osvojila je srca gledatelja. Ipak, sada je priznala da nije mogla ni sanjati da će ostvariti u ulozi voditeljice, ali i pjevačice.

'Osobno mi je teško govoriti o voditeljskim uzorima jer nikad nisam sanjala da ću biti pjevačica, a kamoli da ću biti voditeljica. Ali u jednom trenutku u životu poželjela sam isprobati i taj dio kolača i došlo mi je spontano kad sam prije osam godina dobila ponudu s Nove TV. Sve je krenulo s glazbenim showom 'Tvoje lice zvuči poznato' i nakon toga sam dobila voditeljske ponude koje su se zaredale, a onda, na moju sreću, došla je ponuda za 'IN Magazin', koju sam od srca prihvatila. Danas sam zahvalna na toj šansi, prilici i trudim se svaki dan opravdati povjerenje koje su mi dali', priznala je.

Renata Končić Minea
Instagram 

Premda svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, pjevačica nikada nije skrivala koliko uživa u provođenju vremena s dragim ljudima, a sada je otkrila i koje rituale čuva samo za sebe.

'Privatno me istinski veseli družiti se s ljudima koje volim, koji su mi bitni u životu i za koje moram imati vremena. Ne bih bila sretna da nemam vremena za njih. S druge strane trebam imati vremena za sebe, za vježbanje, masaže koje su mi neophodne. Volim šetati, provoditi vrijeme u prirodi. A što se tiče djeteta u sebi, vjerujem da ću ga njegovati cijeli život', zaključila je.

Više fotografija slavne pjevačice, pogledajte u galeriji:

Instagram Renata Končić Minea često objavljuje fotografije na Instagramu