Maja Šuput proteklih je dana predstavila svoju kolekciju lutkica, a jučer je otvorila svoju Majushka Fashion Dolls kućicu u sklopu dječje igraonice u jednom zagrebačkom trgovačkom centru.

Ideja o lutkicama kuha se već nekoliko godina, no u međuvremenu dogodili su se covid, druge poslovne aktivnosti, ali i privatne promjene pa je ostvarenje te ideje malo odgođeno.

'Nakon toga sam imala viziju kako bi te lutke trebale izgledati, no kod proizvodnje je to malo drugačije izgledalo. Kad smo krrenuli, odlučili smo da to mora biti jako i veliko', otkrila je za Story pjevačica, kojoj su na otvorenju kućice podršku pružali suprug Nenad i maleni Bloom, koji se jako dobro zabavljao.

Maja Šuput
Instagram 

'Sad je došlo do velikog dogovora, za sljedeće četiri godine planiramo dvaput godišnje izaći s 21 novom lutkom. Kome god je bilo prezentirano, od kupaca, lanaca, drogerija, igraonica, svi su kupili, a da je nisu ni vidjeli. Toliko vjeruju u njih, a ako oni toliko vjeruju i daju svoj novac, onda smo sigurni da će i mame za svoje djevojčice kupiti. Mi ćemo ih unaprijeđivati, jer se možda prvi mačići i bacaju u vodu, iako smo najduže radili na prvima, no već sad znam što hoću, a što neću za sljedeću kolekciju', dodala je Maja.

Priznaje da je imala milijun zamisli oko lutaka, a jedna od njih je bila da nose istu odjeću koju ona nosi u Supertalentu. Najavljuje da će se to jednom istvariti, no planove joj je pomrsilo to što su lutkice lansirane gotovo pola godine prije nego što je planirano.

Otkriva nam da se voljela igrati s lutkama, iako je tada situacija bila poprilično drugačija.

Maja Šuput
Instagram 

'Ja sam malo starija, u vrijeme mog djetinjstva bile su lutkice, barbike i to, ali je to bilo skupo, imali smo možda jednu ili dvije. Imali smo onu jugoslovensku lutku kojoj gurneš palac u usta, presvlačiš je, nosiš i voziš. Nije to bilo kao danas kad ima svega i puno je dostupnije', prisjeća se, dok je Bloom prekida da joj donese pun tanjur plišane hrane. 

Upravo to su trenutno njemu najdraže igračke. 

'Ne mogu reći da se neće igrati s lutkama, ali muško je muško. Ipak su avioni, kamioni, kuhinja i hrana najzanimljiviji, naročito ovo zadnje. Poigra se lutkama, ali ne tako ambiciozno kao ove djevojčice', ispričala je.

Iskreno priznaje da je očekivala interes koji su njene lutke izazvale kod djevojčica.

maja šuput
Instagram 

'Predugo ovo radim da bih se upuštala u nešto što mislim da neće proći. Ovo je ziher. To je kao kad pjevate neku pjesmu, koja je tematska kao što je ona moja svatovska, prilično ste sigurni da ima prođu jer će se ljudi uvijek rađati, ženiti, umirati i imati djecu. Postoje proizvodi koji naprosto idu', pojašnjava i dodaje da ima ima stvari koje još nije uspjela realizirati, ali ima vremena.

Dodaje da ima ideje za još neke proizvode, ali ove godine namjerava se posvetiti samo lutkicama, naravno uz nastupe svakog vikenda, snimanja 'Supertalenta'. Prvi odmor uzet će u listopadu.

'Sad sam bila na odmoru u ožujku pa imam prvi slobodni dan 20. listopada. Više ne spavam jako malo, sad sam se na godišnjem naspavala. Bitno je da sam mama, a koliko spavam, otom potom', kaže na kraju razgovora.

Instagram Maja Šuput predstavila svoje lutkice