Glumica Marija Kolb u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovit će pjevačicu Maju Šuput Tatarinov (44). Marija će rekreirati nastup iz finala Dore 2003., a tim povodom javila joj se Maja i poručila što sve treba napraviti da postane ona.

'Draga Marija, želim ti svu moguću sreću jer čujem da ćeš morati biti ja. Ne znam hoće li to biti smiješno, tragično, koliko će ti teško biti, ali u svakom slučaju treba ti biti zabavno. 'Čista petica' je pozitivna, vesela, zapravo jedna urnebesno dobra pjesma i na taj način je trebaš i izvesti', rekla je Maja pa dodala:

Marija Kolb sudjeluje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'
Robert Gašpert 

'Držat ću stvarno fige da ovaj nastup prođe dobro, a ono što ti moraš je zaista osmijeh na lice, malo zabacit kukićima, bokićima, cicicama i svim ostalim, i zaista će to biti sjajno. Neka pati koga smeta, držim fige, voli te Maja Šuput!'.

Marija se zahvalila na savjetima i naputcima kojih se treba držati i otkrila da ne skida osmijeh s lica otkako je doznala da će 'postati' Šuput. 

'Hvala za more pozitive i lude energije! Nadam se da ćeš biti zadovoljna jer ja se zaista zabavljam!', napisala je Marija u objavi.

Više fotografija Maje Šuput pogledajte u galeriji:  

Instagram Maja Šuput na Sejšelima