Vlatka Pokos na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ove nedjelje otputovala je u Zadar gdje se održava utrka 'Wings for life world run'. Ipak, ondje ju je zgrozio oglasni plakat na kojom se nalazi fotografija žene uz poruku: 'Slobodna sam'.

'Odvratni seksizam u predivnom Zadru! 'Marketing stručnjaci' i seksističko remek djelo', napisala je na Instagramu.

undefined
Instagram 

Podsjećamo, Vlatka u posljednje vrijeme uživa u novoj ljubavi s glavnim tajnikom ragbi saveza Hrvatske, Većeslavom Holjevcem, a ranije nam je otkrila da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već je naprotiv, bila fatalna ljubav na prvi pogled.

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

vlatka pokos, većeslav holjevac
Story Press 

Inače, Većeslav Holjevac se dosad nije prečesto pojavljivao u medijima, uglavnom je to bilo u ulozi tajnika HRS-a. Tako je dao izjavu kad su hrvatski ragbijaši podržali Žensku sobu 2016. godine i s ekipom sveučilišta Oxford odigrali tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv nasilja nad ženama.

Nije nam htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato nam je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi'.

Više Vlatkinih fotografija pogledajte u galeriji:

Marko Grubišić Vlatka Pokos