Vlatka Pokos i glavni tajnik ragbi saveza Hrvatske, Većeslav Holjevac, uzburkali su javnost objavom svoje veze. Zaljubljeni par spremno je pozirao nakon konferecije za medije na kojoj je najavljeno održavanje Europskog prvenstva u ragbiju 7 koje će se održati od 7. do 9. lipnja u Makarskoj.

Vlatka Pokos
matko begović/pixsell 

Većeslav Holjevacse dosad nije prečesto pojavljivao u medijima, uglavnom je to bilo u ulozi tajnika HRS-a. Tako je dao izjavu kad su hrvatski ragbijaši podržali Žensku sobu 2016. godine i s ekipom sveučilišta Oxford odigrali tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv nasilja nad ženama.

Vlatka nam je ranije otkrila da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila fatalna ljubav na prvi pogled.

vlatka pokos, većeslav holjevac
Story Press 

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

Nije nam htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato nam je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.'

Više Vlatkinih fotografija pogledajte u galeriji:

Marko Grubišić Vlatka Pokos