'Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb', priznala je početkom tjedna Vlatka Pokos ekskluzivno za Story.

Otkrila je i da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila fatalna ljubav na prvi pogled.

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

Kako doznajemo, riječ je sportašu. Točnije, bivšem ragbijašu iz Zagreba.Vlatka nam nije htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato nam je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

IMG_3090.jpg
Marko Grubišić 

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.'

Iako ona nije otkrivala ime muškarca koji ju je osvojio, priopćenje koje je došlo iz Hrvatskog ragbijaškog saveza prilično smanjunje moguća imena, odnosno otkriva da je riječ o nekom bliskom vrhu saveza. Naime, Vlatka je dobila posao vezan uz savez.

'Pozivamo Vas na prvu konferenciju za medije uoči Europskog prvenstva u ragbiju 7, kojem će od 7. do 9. lipnja domaćin biti Makarska. U Makarskoj će idući tjedan direktor natjecanja Rugby Europe Philippe Tuccelli obaviti inspekciju stadiona, terena, smještajnih kapaciteta i ostaloga.

IMG_3158.jpg
Marko Grubišić 

Konferencija za medije održat će se u utorak, 23. travnja, u 11 sati u Gradskoj vijećnici Grada Makarske, Obala kralja Tomislava 1, a nazočit će Philippe Tuccelli, gradonačelnik Makarske Zoran Paunović, koordinator za projekte i sportska događanja Gradskog sportskog centra Makarska Jure Pribisalić, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslav Holjevac te sportski direktor RK Makarska rivijera Stipe Muhtić. Moderatorica će biti gđa. Vlatka Pokos', stoji u njihovom pozivu.

Marko Grubišić Vlatka Pokos