Pjevačica Vlatka Pokos oduvijek je poznata po svom bezvremenskom i elegantnom stilu, a mnogi će se složiti kako u 54. godini izgleda bolje od nekih puno mlađih kolegica.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Story.hr otkrila je kakve mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

IMG_3080 copy.jpg
Marko Grubišić 

'Inače obožavam parfeme, a trenutno na sebi imam Chloe Nomade. Generalno volim Chloe parfeme jer su puderasti, nježni i ženstveni', rekla nam je prekrasna Vlatka.

Chloe Nomade.
notino.hr 

Otkrila nam je i koji joj se miris 'uvukao pod kožu', zbog čega mu je vjerna već dugi niz godina.

'Moj standardni i najdraži parfem je J'adore od Diora', rekla nam je Pokos. Ovaj parfem je poseban miris zato što uspijeva biti originalan i jednostavno privlačan u isto vrijeme. Senzualan je, a ipak ne pretežak.

Dior J'adore.
Douglas 

Njegova mirisna kompozicija povezuje cvjetne note u zanosan, jedinstven i pomalo tajanstven buket. 

'Volim naravno i neke druge parfeme, čak nekada nosim i muške parfeme.Yves Saint Laurent Y mi je genijalan. Oni općenito imaju puni uniseks mirisa, a ja to volim', kazala je pjevačica i otkrila kako ponekad 'ukrade' koju kapljicu parfema svom novom muškarcu.

Yves Saint Laurent Y parfem.
Douglas 

Ovo je drvenast i čisti miris oličenje je kreativnog i uspješnog muškarca, a karakterizira ga spoj vibrantne francuske lavande i snažne američke crne cedrovine.

Yves Saint Laurent Le Parfum Eau de Parfum Parfemska voda

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
60 mlŠifra artikla YSL316132
117,39 €
195,65 € / 100 ml
100 mlŠifra artikla YSL318105
158,19 €
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
OPIS

Y Le Parfum, intenzivan, drvenasti i čisti miris za kreativnog i uspješnog muškarca. Intenzivno neovisan.

Y LE PARFUM, novi miris s potpisom ikonske Y franšize. Apsolutna snaga čistog, tamnog fougera, sada još snažnija, sofisticiranija i privlačnija no ikad. Sirova elegancija.
Miris koji karakterizira spoj vibrantne francuske lavande i snažne američke crne cedrovine