Ovan

Posao: Ako uzmete u obzir da i drugi možda imaju što za reći što bi koristilo zajedničkim interesima, onda ćete puno toga dobrog postići danas na svom poslovnom planu. Nekad je potrebno samo malo da bi se postiglo puno.

Ljubav: Slobodni ovnovi, vi ste u prilično dobrom raspoloženju i imate velike šanse ozbiljno se zaljubiti.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Bit ćete napeti i dosta nervozni i ovog dana, a od suradnika i njihovih zahtjeva i pritisaka možete dobiti glavobolju. Pokušajte se nekako smiriti, da ne dođete u ozbiljnije konflikte.

Ljubav: Slobodni predstavnici mogu biti u prilici upoznati osobu koja je baš po njihovoj mjeri i gdje bi mogli očekivati i ozbiljno uplovljavanje u vezu.

Zdravlje: Mogući problemi s želucem, kao posljedica stresa.

Blizanci

Posao: Obratite pažnju na konkurenciju u vašem poslovnom okruženju, od onih od kojih najmanje očekujete možete očekivati spoticanja i rad iza leđa.

Ljubav: Potrudite se da u aktualni partnerski odnos unesete neke nove ideje kad je provođenje zajedničkog vremena u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Rak

Posao: Ponovno se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, pa je krajnje vrijeme da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Hrabro naprijed.

Ljubav: Draga osoba bi i danas mogla biti itekako velikodušna prema vama. Očekujte neko lijepo iznenađenje, poklon i svakako se potrudite uzvratiti na način na koji samo vi možete, s puno nježnosti i ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Još jedan odličan dan je pred Lavovima da zablistaju na svom profesionalnom planu i dokažu da nisu bezveze lideri. Obratite pažnju samo na impulzivnost i megalomanske ciljeve, pa poradite bar za nijansu na korekcijama.

Ljubav: Slobodnim predstavnicima i dalje se smiješi novo vrlo lijepo poznanstvo koje će ih oboriti s nogu. Uživajte.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, povedite računa o naglim pokretima.

Djevica

Posao: Solidno radno raspoloženje pratit će tipične Djevice ovog dana, tako da u svom dobro poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema i u pozitivno nastrojenom radnom okruženju.

Ljubav: Slobodne Djevice... Ili ćete vi, ili će vas kontaktirati osoba iz vaše ljubavne prošlosti. Dosta toga je ostalo nedorečenog.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Ako se dogodi da se opteretite obvezama, ne libite se zatražiti pomoć osobe od povjerenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: Sjajan dan je za provod i opuštanje, iskoristite ga za izlazak s vama dragim osobama i širite pozitivno raspoloženje. Jedno je sigurno, ostavit ćete dobar dojam.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpion

Posao: Vaš trud i rad iz prethodnog perioda bi mogao biti nagrađen. Netko od autoriteta bi vam mogao ponuditi unaprjeđenje.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan najbolje što možete, pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo. Budite velikodušni, poklonite nešto lijepo.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Ovog dana očekuje vas dosta posla posebno u segmentu komunikacije i poslovnih dogovora i pregovora. Samo bez žurbe i ishitrenih poteza.

Ljubav: Slobodni, očekuje vas stabilizacija započetog odnosa ili komunikacije u koju ste uplovili. Uživajte.

Zdravlje: Sve zdravstvene tegobe bit će prolaznog karaktera.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred vama, prije svega da završite započete poslove, a ako zatreba, možete računati na pomoć iz neposrednog okruženja.

Ljubav: Iskoristite na najbolji mogući način novonastale pozitivne okolnosti i uživajte u svim strastima koje one nose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodenjak

Posao: Dosta posla, pojačane profesionalne aktivnosti i bar jedna neočekivana poslovna ponuda mogli bi obilježiti ovaj radni dan. Iskoristite svaku šansu koja vam se ukaže.

Ljubav: Bitno je da dozirate nestrpljenje, i ne povlačite ishitrene poteze kada je ljubav u pitanju. A onda možete očekivati lijepo iznenađenje od osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Tipični predstavnici ovog znaka mogu danas očekivati i dodatne poslove od strane nadređenih. Iskoristite pomoć osobe od povjerenja.

Ljubav: Na jednoj strani za očekivati je da bude prilično visok nivo kemije i strasti pri novim poznanstvima, ali na drugoj strani prateće okolnosti mogu biti vrlo zamršene i komplicirane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.