Za nju kažu da je prava 'opasna žena'. Neki je se boje, a drugi kažu da tamo gdje ona stane trave ne raste. Stvarnost je ipak sasvim drugačija.

Kada voli, učinit će sve da druga strana bude sretna. S druge strane, kada nekoga ne voli, učinit će sve da mu zagorča život. Što god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica.

Jednom kada je upoznate, shvatit ćete koliko je ona zapravo žena vrijedna divljenja.

Ona je – Škorpion!

Horoskop
Shutterstock 

Oličenje odanosti

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpiona. Ništa joj ne može izmaknuti  tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čovjeku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj točki leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna.

Ona je jedna od onih osoba kojoj slijepo možete vjerovati. To je zbog toga što ona nije netko tko vjeruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži.

Neovisnost

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban netko tko će 'paziti' na nju i čuvati joj leđa. Čak iako se čini malenom i tihom poput miša, Škorpionka ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi.

Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori što da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umjesto da slijepo sluša druge.

Turski horoskop.jpg
Shutterstock 

Oštrouman promatrač

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman promatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je riječ o nekom problemu ili osobi i to na takav način da joj apsolutno ništa ne može promaknuti.

Uočit će stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpiona ima tendenciju da donosi vrlo dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima.

Odlučnost i nepokolebljivost

Žena rođena u znaku Škorpiona po svojoj prirodi je odlučna, neslomljiva i nepokolebljiva. Ona je netko tko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna što želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je 'zacrtala', piše Atma.