Cvjetna haljina apsolutni je favorit svakog proljeća i jedan od najboljih komada koje možete dodati svojoj garderobi ususret novoj sezoni. Inspiraciju za proljetne outfite često pronalazimo na društvenim mrežama, a jedan komad iz high street trgovine posebno se istaknuo .

Naime, riječ je o cvjetnoj haljini brenda New Yorker, koja je posljednjih dana postala hit na TikToku.

@lonaajk The dress you need for you next vacation ✨ @NEW YORKER | ad #newyorkeronline#newyorker#newyorkerhaul#vacationdresses#vacationdress#vacationoutfits#holidayoutfits#eurosummeroutfits#dress#summerlooks#sommerkleid#fürdich#fy♬ 9PM in Shibuya - ADTurnUp

Ovaj pristupačni brend potpuno nas je oduševio ovom romantičnom haljinom, koja prvi pogled neodoljivo podsjeća na dizajnersku kreaciju brenda Zimmermann.

Ova maxi haljina ima duboki V izrez i prozračne dugačke rukave. Posebna je po izrezima koji joj daju siluetu pripijenosti u struku, dok na donjem dijelu pada u lagane volane.

Cvjetna haljina.
Instagram 

Lagane i prozračne haljine iznimno su ugodne za nošenje čak i za najtoplijih ljetnih dana, a uz nekoliko pomnih odabranih modnih dodataka, šarmantnu cvjetnu haljinu transformirat će iz dnevnog u večernji look.

Cijena ove roza maxi cvjetne haljine iznosi 29,99 eura.

Cvjetna haljina.
New Yorker 

Ono što nas je također privuklo kod ovog komada jest činjenica da se radi o haljini koju istovremeno možete nositi na jednostavnije, no i nešto profinjenije prigode.

Stoga predlažemo da požurite s kupnjom, pošto su već neke veličine rasprodane!