Društvene mreže često su mjesto na kojem svakodnevno pronalazimo inspiraciju za nove modne kombinacije.

Inspiraciju pritom pronalazimo u total lookovima influenserica, a jedan takav ovih dana pronašli smo kod Emme Milton, koja je fantastično stilizirala komade iz omiljenih high street trgovina.

Influencerica je elegantni outfit isfurala kao dnevni look uz bež šešir, decentan nakit i Guess torbicu.

High street dućani su nas potpuno oduševili ovim iznimno chic pletenim topom i hlačama, a oba komada se na prvi pogled doimaju kao da se radi o kakvim skupljim i dizajnerskim kreacijama.

Viralni outfit iz Manga.
Instagram 

Asimetrični dugački top iz Manga na prvi se pogled doima izrazito jednostavnim, no njegova je posebnost u donjem dijelu koji se proteže sve do sredine nogu.

Top je zamišljen tako da se nosi na jedno rame i time se stvara izrazito profinjen izgled. Asimetrični kroj topu daje siluetu pripijenosti u struku dok prema dnu počinje slobodno padati uz tijelo. 

Cijena ovog topa iznosi 59,99 eura.

Mango top.
MANGO 

Uz top, influenserica je kombinirala lepršave lanene hlače koje krasi kroj širokih nogavica te visoki struk.

Radi se o iznimno udobnom pletenom komadu iz Stradivariusa koji je istovremeno i neodoljivo elegantan, što je u konačnici ono što ovaj total look čini toliko poželjnim.

Cijena ovih hlača iznosi 19,99 eura.

Stradivarius lanene hlače.
Stradivarius 

Ono što nas je također privuklo kod ova dva komada jest činjenica da se radi o total looku koji istovremeno možete nositi na jednostavnije, no i nešto profinjenije prigode.

Osim što ih možete nositi zajedno, radi se o komadima koji će odgovarati i uz brojne druge outfite, stoga predlažemo da požurite s kupnjom, pošto su već neke veličine rasprodane!