Lanena haljina elegantan je i ženstveni komad koji s dozom opuštenosti savršeno odgovara toplijim danima. Ovaj ljetni favorit  jedan je od najboljih komada koje možete dodati svojoj garderobi ususret novoj sezoni.

Prozračni lan iznimno je ugodan za nošenje čak i za najtoplijih ljetnih dana, a uz nekoliko pomnih odabranih modnih dodataka, šarmantnu lanenu haljinu transformirat će iz dnevnog u večernji look.

High street trgovina Zara nas je potpuno oduševila ovim iznimno chic lanenom haljinom, koja se na prvi pogled doima kao da se radi o kakvom skupljem i dizajnerskom komadu.

Haljina se na prvi pogled doima izrazito jednostavnom, no njezina se posebnost krije u detaljima

Zara haljina.
zara 

Ova maxi haljina zamišljena je tako da se s prednje strane veže kožnim remenom i time se stvara izrazito profinjen izgled. Ovakav način vezanja haljini daje siluetu pripijenosti u struku dok prema dnu počinje slobodno padati uz tijelo.

Cijena ove popularne lanene Zarine haljine s remenom iznosi 45.95 eura.

Zara haljina.
zara 

Radi se o iznimno udobnom lanenom komadu koji je istovremeno i neodoljivo elegantan, što je u konačnici ono što ovu haljinu čini toliko poželjnom.

Ono što nas je također privuklo kod ovog komada jest činjenica da se radi o haljini koju istovremeno možete nositi na jednostavnije, no i nešto profinjenije prigode.

Stoga predlažemo da požurite s kupnjom, pošto su već neke veličine rasprodane!