Iako bi mnogi od nas kada pomislimo na estetiku 'žene mafijaša' pomislili na krzno i ​​bunde, istina je da se ovaj maksimalistički trend može primijeniti i u toplim danima.

Upečatljiv zlatni nakit, odvažna šminka te hrabri uzorci i boje samo su neki od ključnih elemenata ovog stila koji je u posljednje vrijeme postao popularan među modnim trendsetericama. Među uzorcima svakako treba istaknuti one životinjske, posebice leopard print koji trenutno možemo vidjeti posvuda.

Leopard uzorak
Instagram 

Od modnih dodataka poput naočala i torbi do obuće i ženstvenih modnih komada, leopard print pojavio se u gotovo svim kategorijama ovogodišnje mode.

Što se odjeće tiče, često ga viđamo na širokim hlačama i suknjama koje svaki dnevni outfit čine zanimljivijim, ali odlično stoji i na večernjim haljinama.

Leopard print
Instagram 

Jedan od komada s ovim popularnim printom koji se posebno ističe u posljednje vrijeme je haljina od tila iz nove Zarine kolekcije. Radi se o modelu jednostavnog slip kroja s drapiranim dekolteom, tankim podesivim naramenicama i podstavom.

HALJINA OD TILA SA ŽIVOTINJSKIM PRINTOM/ZARA/25,95 EUR
zara HALJINA OD TILA SA ŽIVOTINJSKIM PRINTOM/ZARA/25,95 EUR

Haljina je maksi dužine, pripijena u struku i bokovima, maksimalno naglašava ženstvene obline i stvara vrlo ženstvenu siluetu. Iako je idealna za proljetne zabave, bez problema je možemo zamisliti i u malo opuštenijim ljetnim kombinacijama. Cijena joj je 25,95 eura. 

HALJINA OD TILA SA ŽIVOTINJSKIM PRINTOM/ZARA/25,95 EUR
zara 

Ova je haljina trenutno vrlo popularna na TikToku i Instagramu, privlačeći veliku pozornost modnih entuzijasta, što jasno govori da je postala Zarin novi bestseler.

Više predivnih proljetnih haljina iz H&M-a pogledajte u galeriji: 

HM 10 haljina iz H&M-a za proljeće 2024