'Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb, priznala je početkom tjedna Vlatka Pokos ekskluzivno za Story.

U tom je trenutku bivša voditeljica odlučila ostati misteriozna pa nam nije željela reći tko je odabranik njenog srca, tek smo uspjeli doznati da je riječ o sportašu, točnije bivšem ragbijašu iz Zagreba. Poziv na konferenciju za medije koji je došao iz Hrvatskog ragbijaškog saveza, a koji otkriva da će se Vlatka na konferenciji pojaviti kao moderatorica, prilično je smanjio moguća imena, odnosno otkrio je da je riječ o nekom bliskom vrhu saveza.

Kako Story ekskluzivno doznaje, riječ je o tajniku Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslavu Holjevcu, a objavljujemo i njegovu fotografiju s Vlatkom.

vlatka pokos, većeslav holjevac
Story Press 

Ako vam je njegovo ime poznato, to je zato što je njegov djed bio njegov imenjak, najznačajniji zagrebački gradonačelnik za čijeg se mandata Zagreb proširio i s druge strane Save. Njegov otac, pokojni Veco Holjevac bio je pak višestruki prvak u automobilizmu i vlasnik restorana 'Ribarski brevijar'. Njegova teta je bivša predsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Tatjana Holjevac.

Većeslav Holjevac se dosad nije prečesto pojavljivao u medijima, uglavnom je to bilo u ulozi tajnika HRS-a. Tako je dao izjavu kad su hrvatski ragbijaši podržali Žensku sobu 2016. godine i s ekipom sveučilišta Oxford odigrali tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv nasilja nad ženama.

Vlatka nam je ranije otkrila da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila fatalna ljubav na prvi pogled.

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

IMG_3250.jpg
Marko Grubišić 

Nije nam htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato nam je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.'

Marko Grubišić Vlatka Pokos