Kazališna, filmska i televizijska glumica Leona Paraminski prije 10 godina započela je novi život u Santa Barbari sa suprugom Tinom Komljenovićem, a prije dvije godine postali su roditelji kćerkice Liv. Glumica je kroz godine nekoliko puta naglasila kako se obitelj planira vratiti u Hrvatsku, a sada je potvrdila kako će to uistinu i ostvariti, piše tjednik 7dnevno.

'Ovdje je sve lijepo. Žao mi je što uvijek tako ispadne, uvijek kažem kako razmišljam o povratku, ali ispadam kao idiot jer stalno govorim da ćemo se vratiti, a nikako da se vratim. Vraćamo se. Koliko treba da se ondje posložiš, toliko ti treba da zatvoriš neke stvari prije nego što se vratiš. Vidimo se za godinu, dvije', otkrila je na jednom gostovanju prošle godine.

Leona Paraminski
Instagram 

Inače, Leona je bila otvorena oko procesa začeća i o tome govorila javno. Nakon dugogodišnjeg iščekivanja dobili su bebu uz pomoć medicinski pomognute oplodnje. Postupku se podvrgnula u Zagrebu, u početku trudnoće imala je mučnine, ali kasnije je sve prošlo u najboljem redu. Leona je otkrila kako to nije bio prvi pokušaj da postanu roditelji.

Prošle godine je tijekom jednog gostovanja u Hrvatskoj otkrila da kćerkicu Liv odgajaju u 'balkanskom duhu', a dodala je i da se u Americi ne druži previše s drugim majkama.

'Ne provodim puno vremena s mamama ondje jer mi strašno idu na živce. Živim u takvom dijelu Amerike, Kaliforniji. Imaju strašno glupa pitanja, nekad kao da ne razumiju sebe, a onda ni vlastito dijete. I onda nekad shvatim s kojih sam prostora i budem toliko sretna što sam iz Hrvatske, s Balkana, jer mislim da smo mi zapravo toliko iznad, mi smo samo siromašnija zemlja, ali smo super. Mislim da je način na koji mi odgajamo djecu bolji, da su puno neovisnija', rekla je.

Leona Paraminski
Instagram 

Inače, Leona je u ranijem razgovoru za Story otkrila kako provodi dane otkad je postala majka, ali i što joj je trenutačno najvažnije.

'Sada mi život izgleda drukčije, mama sam, uživam na igralištima, radim sve što je najbolje za nju i to mi je lijepo. Uživam i ovo mi je nekako opuštajuće vrijeme. Ponekad je jako teško, ali me toliko ispunjava. Neću nikada više moći vratiti to njezino vrijeme, njezine rane godine. Jednostavno mi je ovako lijepo i ne žalim ni za čim, nemam osjećaj da sam nešto izgubila', rekla je.

Više fotografija Leone i Tina pogledajte u galeriji:

Instagram leona paraminski