Pjevačica Neda Ukraden ne skriva koliko je ponosna na svoju kćer Jelenu, a ovog petka joj je u emotivnoj objavi na Instagramu čestitala rođendan.

'Najljepša moja ružo, mamina srećo, radosti i ponosu moj! Sretan ti rođendan, mila moja Jeco, da mi budeš zdrava i vesela još dugo, dugo! Ljubi te tvoja majka Neda', napisala je.

 Mnogi su Jeleni odmah čestitali rođendan u komentarima ispod objave, a uputili su joj i brojne komplimente.

'Dvije jedinstvene dame i majke, uzor svojim potomcima!', 'Sretan rođendan. Nedo, sve pohvale za Vašu karijeru i što ste rodili ovakvu ljepoticu', 'Divne ste, sretno', 'Velika sreća za svaku majku je da ima ovakvu kćer koja je prelijepa, pametna, dobra, uspješna, a prije svega divna majka, kći i supruga', samo su neki od komentara.

Inače, Jelena svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a sa suprugom Predragom i njihovo troje djece uživa u obiteljskom životu. Vlasnica je poznatog kozmetičkog salona u Beogradu, a mnogi nerijetko komentiraju da je svoju ljepotu nasljedila upravo od majke.

Podsjećamo, glazbenica je kći jedinicu dobila u braku s pokojnim suprugom Milanom. Preminuo je 2013. od posljedica moždanog udara u 77. godini života, a Neda mu nije bila na pogrebu jer je morala čuvati unuke da bi njezina kći i zet mogli otići. Zajedno su proveli 10 godina, a nakon razvoda nije se nikad više udavala te se posvetila karijeri i obitelji. 

'U početku su svi puni razumijevanja, svi nas zavole zbog toga što smo intrigantne, s ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju događati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savjestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcionira. Ako to krene u ljubomoru, dokazivanje, onda ne funkcionira', rekla je jednom prilikom za Magazin In.

Više fotografija Nede i Jelene pogledajte u galeriji:

Instagram Jelena je kći jedinica, a o svojoj mami uvijek govori u superlativima