Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus često na društvenim mrežama dijeli fotografije iz privatnog života, a sada smo imali prilike vidjeti i kako izgleda bez trunke šminke.

Naime, Nives je na svom Instagramu podijelila before&after video na kojem možemo vidjeti kako izgleda u 'kućnom izdanju', a kako onda kada se 'pretvori' u glamuroznu divu.

'Ponekad mi dosade pretenciozne fotke s društvenih mreža pa evo malo i stvarnih trenutaka. Proba haljina, samo stvarna ja s pripadajućim nedostacima i jedna savršena haljina', napisala je ranije.

Inače, Nives trenutačno gledamo u seriji 'San snova' koja se prikazuje na RTL-u, a u lipnju ćemo je gledati i na CMC festivalu, gdje će se predstaviti s novom pjesmom 'Pila', koja će biti u pomalo rock prizvuku.

'Lik se zove Nives, ali ne glumim sebe, to je slučajno ispalo. Nives je jedna pomalo naivna i nesigurna osoba, ali dosta fatalna za muški rod, čega nije svjesna. Sviđa mi se što joj je društveni život dosta bogat za razliku od moje realnosti, pa kao mislim si: 'Uuuu napokon mi se nešto događa, neka ljubav, strast, ima dosta strasti u seriji i scenama tako da to su ovi neki zabavni dijelovi. Vrlo je odana i hraba u ljubavi' kazala nam je ranije Nives.

Više fotografija Nives Celzijus pogledajte u galeriji:

Instagram Nives Celzijus često objavljuje provokativne fotografije na Instagramu