Tamara Garbajsproslavila se u popularnoj hrvatskoj sapunici 'Ljubav u zaleđu', koja se emitirala od 2005. do 2006. na HRT-u, a posljednjih godina je ne viđamo baš često u javnosti.

Sada se pojavila na premijeri predstave 'Čudnovate zgode šegrta Hlapića' u društvu svoje preslatke kćerkice i kolegice Višnje Babić. Tamara je odjenula usku crno-bijelu haljinu na pruge, a na nogama je imala visoke čizme. Dugu kosu je raspustila, a na licu gotovo da i nije imala šminke.

Tamara Garbajs
tomislav miletić/ PIXSELL 

Podsjetimo, Tamara je već pet godina u braku s liječnikom Dankom Velimirom Vrdoljakom. Tamara i Danko vjenčali su se 1. kolovoza 2018. godine u Palmižani, nakon samo mjesec dana veze, no prije ljubavi vezalo ih je dugogodišnje poznanstvo.

Da je odluka bila prava, potvrđuje i činjenica da su Danko i Tamara još uvijek zajedno, a 2019. dobili su prvo zajedničko dijete, djevojčicu Nušu. Djevojčicu rijetko pokazuje, a nema niti profil na društvenim mrežama.

Tamara Garbajs Vrdoljak i Danko Velimir Vrdoljak
Dražen Kokorić 

Inače, glumica iz braka s vaterpolistom Hrvojem Šintićem ima sina Tomu, dok je Danku Nuša peto dijete. U našoj galeriji pogledajte više zajedničkih fotografija Tamare i Andreja:

Dražen Kokorić Ekskluzivne fotografije s vjenčanja Tamare Garbajs Vrdoljak i Danka Velimira Vrdoljaka