Vlatka Pokos ne krije da je sretno zaljubljena te da uživa u najljepšim danima.

'Da, da, apsolutno i ludo zaljubljena i uživam u svakom trenutku. Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu!!! A posebno kad upoznate muškarca koji vam daje podršku u svemu onom što radite i što doista jeste', napisala je.

Potom je otkrila novost u svom životu.

'Uskoro izlazi moja nova pjesma nastala u suradnji s mladom, fenomenalnom ekipom. 'Žena od afera my middle name! Nadam se da će se i vama svidjeti koliko i meni!', poručila je, otkrivši da uživa na masaži.

Vlatka Pokos i glavni tajnik ragbi saveza Hrvatske, Većeslav Holjevac, uzburkali su javnost objavom svoje veze.

Većeslav Holjevac se dosad nije prečesto pojavljivao u medijima, uglavnom je to bilo u ulozi tajnika HRS-a. Tako je dao izjavu kad su hrvatski ragbijaši podržali Žensku sobu 2016. godine i s ekipom sveučilišta Oxford odigrali tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv nasilja nad ženama.

Vlatka nam je ranije otkrila da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila fatalna ljubav na prvi pogled.

'Kod mene su vam sve ljubavi fatalne ili odmah ili nije nikad!', rekla je Vlatka i potvrdila kad je u pitanju ljubav, da je tipična Ovnica.

Nije nam htjela otkriti točan datum kada je upoznala svog naročitog muškarca koji ju je oborio s nogu, ali zato nam je opisala kako je izgledao njihov prvi susret.

'Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi.'

Marko Grubišić Vlatka Pokos