Marko Perković Thompson, jedan od najpopularnijih domaćih pjevača, nije nastupao pune dvije godine nakon što se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela koji je bio u ozbiljnom zdravstvenom stanju pa nije neobično da je njegove brojne fanove oduševila vijest da će svog omiljenog pjevača moći ponovo čuti uživo.

Thompson će s Matom Bulićem i Draženom Zečićem pjevati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

'Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom', rekli su Thompsonovog tima za 24 sata.

marko perković thompson
Instagram 

Koncert ‘Imotski ne zaboravi’ na kojem će Thompson nastupiti prvi put nakon dvije godine rasprodan je manje od 48 sati nakon što su ulaznice puštene u prodaju. U Imotskom se 6. kolovoza očekuje 20 tisuća ljudi, a upravo će Thompson na njemu biti najiščekivaniji izvođač.

Marko je uvjerljivo broj 1. Njegov nastup to diže na višu razinu. To će biti spektakl’, komentirao je za 24 sata organizator koncerta Ivan Ivkošić.

Mnogi su se pitali hoće li biti još nastupa, a Ivkošić je na to odgovorio da nema žurbe.

Marko Perković Thompson i supruga Sandra Perković imaju petero djece
Robert Gašpert 

Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali’, rekao je.

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine nakon čega se povukao zbog teškog zdravstvenog stanja svog sina Ante Mihaela, a upravo on je bio taj koji je oca nagovorio da se vratipjevanju.