Fanove Marka Perkovića Thompsona razveselila je vijest da će pjevač nakon dvije godine ponovno stati na pozornicu i zapjevati svoje velike hitove. Njegov posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici.

Nedavno je objavljeno da će Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić zapjevati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza, dan nakon proslave Oluje. Kako je objavio Thompsonov tim, za njegovo sudjelovanje na okncertu najzaslužniji je upravo Ante Mihael koji je oca nagovorio da zapjeva.

marko perković thompson
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

Pjevač je oduvijek bio samozatajan o privatnom životu, no ono što se dobro zna jest da je prije 21 godinu našao ljubav sa sadašnjom suprugom, Kanađankom hrvatskih korijena Sandrom Rogić. Upoznali su se na njegovu koncertu u Kanadi te se i zaljubili. Iako je on već bio u braku prije toga, uspio je dobiti crkveno poništenje braka od Međubiskupijskog crkvenog suda u Splitu te su sudbonosno da izgovorili u Crkvi sv. Ilije u Kljacima nedaleko od Čavoglava. Svadba je održana na Valentinovo 2006. godine, tri godine nakon što su sklopili civilni brak.

Najstarijeg sina Šimuna dobili su 2003. godine, dvije godine kasnije i sina Antu Mihaela, a onda kćeri - 2007. godine su dobili kći Divu, a 2010. godine blizanke Katarinu i Cvitu.

Pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' Thompson je posvetio supruzi.

Marko Perković Thompson i supruga Sandra Perković imaju petero djece
Robert Gašpert 

'Tekst te pjesme temeljio sam na osjećaju prema njoj i kroz nju joj htio zahvaliti za svu ljubav koju daje meni i našoj djeci i na podizanju cijele naše velike obitelji. Moja je Sandra cijeli život posvetila meni i djeci, a ta pjesmica samo je jedan mali dio moje zahvalnosti njoj', rekao je za Večernji svojedobno.

Sandra i Marko 2003. godine su se odlučili na veliki zaokret, iz Zagreba su se preselili u Split.

'Odlučili smo prvih deset godina živjeti u Zagrebu, a potom se preseliti u Split jer je Marko mislio da ću u Zagrebu lakše podnijeti preseljenje iz Kanade', ispričala je tada Sandra za Novu TV.

Instagram, Jadran Babić Obitelj Marka Perkovića Thompsona