Pjevačica Maja Šuput ove subote boravila je u jednom hotelu u Istri, gdje se družila s legendarnim pjevačem Mišom Kovačem kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti. Mišo je pred okupljenima zapjevao svoje poznate hitove 'Poljubi zemlju' i 'Dalmacija u mom oku', a Maja je zatim podijelila i njihovu zajedničku fotografiju.

'Postoje večeri koje pamtiš dok si živ. Naši razgovori nakon nastupa u backstage- u su mi nahranili dušu', napisala je.

'Legenda', 'Jedan i jedini', 'Mišo najveća legenda', 'Mišooo bravo', 'Koja legenda', 'Legenda Mišo Kovač', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Podsjećamo, Mišo je u studenom prošle godine završio u bolnici. Vijest je potvrdila njegova kći, Ivana Kovač, koja je otkrila da je Mišo hospitaliziran uslijed visoke temperature.

'Istina je, Mišo je u bolnici. Nije ništa strašno, dobio je sinoć temperaturu. Čujte, kod njega nije temperatura, kao kod normalne osobe, pa ga moramo odvesti u bolnicu. To je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa ga onda pustiti doma', kazala je Ivana Kovač za 24sata.

Ivana Kovač objavila je fotografiju i video kćerkice s koncerta Mate Miše Kovača.jpg
Instagram 

Legendarni pjevač je 2021. godine prebolio koronavirus zbog kojeg je bio i hospitaliziran. Posljednji veći koncert Mišo je održao na Starom placu u Splitu 2022., pred više od 20 000 fanova koji su u glas pjevali njegove najveće hitove.

Inače, Mišo je u braku sa suprugom Lidijom Pintarić od 2002., a upoznali su se na jednom koncertu u Zagrebu 1998. godine,

'Lidiju sam upoznao na svom koncertu u clubu The Best 1998. godine. Imamo kako bih ja to rekao isti svijet koji nas cijeni i koji mi cijenimo. Postoje ljubavni parovi, ali oni imaju dvije duše. Lidija i ja imamo jednu dušu', rekao je Mišo u jednom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. 

Više fotografija Miše i Lidije pogledajte u galeriji:

Story arhiva Mate Mišo Kovač i Lidija Pintarić zajedno su od 1998.