Legendarni pjevač Mišo Kovač završio je u bolnici. Vijest je potvrdila njegova kći, Ivana Kovač, koja je otkrila da je Mišo hospitaliziran uslijed visoke temperature.

Ivana Kovač objavila je fotografiju i video kćerkice s koncerta Mate Miše Kovača.jpg
Instagram 

'Istina je, Mišo je u bolnici. Nije ništa strašno, dobio je sinoć temperaturu. Čujte, kod njega nije temperatura, kao kod normalne osobe, pa ga moramo odvesti u bolnicu. To je više preventivno. Doktori će ga malo zadržati pa ga onda pustiti doma', kazala je Ivana Kovač za 24sata.

Kako doznaje RTL od izvora bliskog obitelji Kovač, sinoć je kolima Hitne pomoći zbog jako visoke temperature prebačen u KBC Split i trenutno se nalazi na odjelu pulmologije.

Podsjetimo, Mišo je prije dvije godine prebolio koronavirus zbog kojeg je bio i hospitaliziran. Posljednji veći koncert Mišo je održao na Starom placu u Splitu prošle godine, pred više od 20 000 fanova koji su u glas pjevali njegove najveće hitove.

Mišo Kovač završio u bolnici
YouTube Mišo Kovač - Samo nas nebo rastaviti može

Emotivni Mišo u jednom je trenutku zasuzio kada je vidio rijeku fanova koji su iz cijele Hrvatske došli kako bi još jednom uživali u njegovim pjesmama. Kada se popeo na pozornicu, u publici je upaljeno nekoliko baklji, a fanovi su bili u potpunom deliriju.

Poseban trenutak dogodio se kada se Miši na pozornici pridružila i unučica Elena koja je djedu sjedila u krilu dok je on pjevao.