Slavna glumica Melanie Griffith (66) prije nekoliko dana snimljena je u Los Angelesu u neprepoznatljivom izdanju. Glumica se u posljednje vrijeme našla na meti brojnih osuda zbog plastičnih operacija koje su je unakazile.

Iako se smatralo da je jednom od najljepših žena naučila lekciju i prestala s intervencijama, Griffith je ponovno otišla pod nož, a rezultat je mnoge ostavio bez riječi, piše Stil.

Melanie Griffith izgled je uništila plastičnim operacijama
Profimedia 

'Nisam shvaćala kako izgledam dok se o tome nije počelo pričati. Toliko me povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sran*a koja mi je jedan doktor napravio. Na sreću, sada izgledam normalnije', rekla je Melanie u jednom intervjuu.

Tragovi ovisnosti i burnog života danas su vidljivi na njezinom licu, za koji mnoge tvrde da se raspada. Uz to, Griffin se već u 40. godini podvrgnula prvoj plastičnoj operaciji koja je potpuno transformirala njezin izgled. Zbog svega toga, čuvena glumica našla se na meti osuda, što se odrazilo i na njezinu karijeru.

Melanie Griffith i Antonio Banderas
Alfred Cannamela / Newscom / Profimedia 

Inače, Melanie ima četvero djece: kćer Stellu, koju je dobila u braku s Antoniom Banderasom; sina Alexandera, kojeg dijeli s bivšim suprugom Stevenom Bauerom; glumičku kći Dakotu Johnson, koju dijeli s bivšim suprugom Donom Johnsonom; i posinak Jesse Johnsona.

S Antoniom Banderasom bila u braku gotovo 20 godina, a službeno su se razveli 2015. godine. Pokušavala se na sve načine pomladiti kako bi zadržala Banderasa koji ju je varao na svakom koraku. No, ta je odluka bila kontraproduktivna, jer ju je Banderas napustio zbog njezine ovisnosti o plastičnim operacijama.

Više fotografija Melanie Griffith kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Melanie Griffith je izgledala drukčije prije plastičnih operacija