Bila je najljepša djevojčica na svijetu: Njene roditelje su prozivali, a sad je odrasla i nitko ne vjeruje kako izgleda

Naslovnicu je prvi put krasila sa šest godina i nije dugo trebalo da postane poznata u svijetu.

Instagram

Imala je šest godina kada je 2007. prozvana najljepšom djevojčicom na svijetu. Taj nadimak 23-godišnja Thylane Blondeau nosi i danas, a mnogima je drago što nije 'nestala' nakon što je odrasla već je uspjela ostvariti blistavu karijeru u manekenskim vodama. 

Na Instagramu je prati više od 7 milijuna ljudi, a uspoređuju je s legendarnom Brigitte Bardot. Inače, Thylane je kći nogometaša Patricka Blondeaua i Veronike Loubry, francuske glumice i TV voditeljice. Prvi put je reviju nosila kada je imala četiri i godine i to ni manje ni više nego reviju Jeana Paula Gaultiera.

Naslovnicu je prvi put krasila sa šest godina. Nije dugo trebalo da postane poznata u svijetu. Pokrenula je vlastitu modnu liniju pa i danas zarađuje milijune dolara. U karijeri je imala i skandale. Djevojčicu su prozvali 'novom Kate Moss', a kada je s 10 godina pozirala za Vogue, uslijedila je lavina negativnih komentara. 

Vogue 

Mnogi su se bunili jer je bila našminkana, odjevena neprikladno za svoju dob i nosila je sandale s visokim potpeticama. Prozivali su modnu industriju da je 'pedofilska', krivili ih za kršenje prava djeteta. Iako nesvjesna, djevojčica je dobivala i prijetnje smrću.

Profimedia 

Njezine roditelje su prozivali pogotovo nakon što se doznalo da je njezina majka komentirala da ju je šokirala naslovnica, ali samo zato što su dopustili da 10-godišnjakinja nosi ogrlicu vrijednu više od milijun dolara. 

Činilo se kako se taj skandal nikada neće zaboraviti, ali prašina oko toga se slegnula i Francuskinja je nastavila nizati uspjehe u karijeri. Jednom prilikom su je kritizirali zato što je 'premršava'. Pet godina je u vezi s francuskim DJ-em Benjaminom Attalom (26).