Sa samo šest godina Francuskinja Thylane Blondeau prozvana je najljepšom djevojčicom na svijetu, a iako više nije djevojčica cijeli svijet je najbolje pamti po tom nadimku.

Karijeru je započela sa samo četiri godine kada je prvi put nosila reviju Jeana Paula Gaultiera, a svoju prvu naslovnicu krasila je sa samo šest godina.

Prvi skandal je došao kad je napunila 10 i našla se na naslovnici modne Biblije, časopisa Vogue, a njene su fotografije jako uzburkale javnost.

Thylane Blondeau bila je najljepša djevojčica na svijetu
Profimedia 

Naime, djevojčica je pozirala na naslovnici s puno šminke, odjevena kao da je puno starija i sa sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama na nogama. Neki su čak otišli toliko daleko da su modnu industriju nazvali 'pedofilskom' i optužili je za kršenje prava djece. Iako djevojčica, naravno, nije bila ni svjesna što se događa, dobivala je čak i prijetnje smrću. Prozivali su i njene roditelje, osobito nakon što je i njena majka komentirala da je šokirana naslovnicom, ali 'samo zato što su dopustili desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu vrijednu više od milijun dolara'.

Fotografije koje možete pogledati ovdje su izazvale toliku kontroverzu da se činilo da ovaj skandal nikad neće biti zaboravljen, no prašina se naposljetku slegnula, a lijepa Thylane nastavila je sa svojom karijerom i zaredala brojne uspjehe.

Thylane Blondeau danas ima 21 godinu
Profimedia 

Djevojčica je odrasla u prelijepu mladu ženu, a nastavila se baviti manekenstvom. 2015. je potpisala ugovor s međunarodnom modnom agencijom IMG Models, a iste godine je bila dio revije slavnih Dolcea & Gabbane. 2017. je postala brend ambasador za L'Oreal Paris, a već sljedeće godine je osnovala vlastiti modni brend pod nazivom Heaven May.

Okušala se i u glumi pa se tako 2015. pojavila u filmu Belle & Sebastian: The Adventure Continues. Trenutno su joj 22 godine, a njena se imovina procjenjuje na 4,3 milijuna dolara. U vezi je s francuskim DJ-em Benjaminom Attalom. 

Thylane Blondeau na Tjednu mode u Milanu 2023.
Profimedia 

Pozornost je privukla i na nedavnom Tjednu mode u Milanu gdje se prošetala pistom u bijelom grudnjaku i traper hlačama neobičnog kroja. Nosila je minimalnu šminku koja je samo istaknula njenu prirodnu ljepotu.

Više fotografija nekad najljepše djevojčice na svijetu pogledajte u galeriji: 

Profimedia Thylane Blondeau nekad je bila najljepša djevojčica svijeta, a danas ima 20 godina te je uspješna manekenka