Izraz lica sve govori: Objavljena rijetka fotografija Škore sa zgodnim sinom koji je krenuo njegovim stopama

Zgodni Matija, sin slavnog Miroslava Škore, krenuo je očevim stopama.

Duško Jaramaz/ PIXSELL

Naš poznati pjevač i političar Miroslav Škoro već je 35 godina u braku s Hrvaticom američkog porijekla Kim Ann Luzaich, a zajedno imaju dvoje djece, sina Matiju i lkćer Ivanu. 

Kako se obitelj Škoro, osim njenog najpoznatijeg člana, rijetko eksponira, nismo često u prilici vidjeti njene članove pa tako svaka nova fotografija ove obitelj izazove interes javnosti.

Prošle godine smo tako na CMC-jevom partyju dobili rijetku priliku vidjeti njegovu kći Ivanu koja je tom prilikom pratila oca, a sad je u centar pozornosti na ovogodišnjem CMS Festivalu u Vodicama došao njegov sin Matija.

Duško Jaramaz/ PIXSELL 

Naime, Matija je krenuo očevim stopama te se bavi glazbom, a s ocem je nastupio na prvoj večeri festivala što su kamere i zabilježile. Koliko je ponosan na nasljednika Miroslavu Škori se dobro vidi i na licu dok nasmiješeno promatra sina.

Matija je s ocem tijekom pandemije snimio i nekoliko zajedničkih svirki, a upravo ona je uglazbio očevu povratničku pjesmu ‘Izdajnici i heroji’ koju je, nakon duže pauze, objavio 2021. godine.

Duško Jaramaz/ PIXSELL 

Sin je pokazao podršku za oca ne samo u njegovoj glazbenoj karijeri, već i u onoj političkoj.

‘On je za mene apsolutni pobjednik. Ima cijelu podršku naše obitelji, a što će biti, to samo Bog zna’, rekao je dok su se čekali rezultati predsjedničkih izbora 2019. godine.

Facebook 

‘Apsolutno sam ponosan na njega’, dodao je.

Koliko se ponosi sinom istaknuo je i otac Miroslav u ranijem intervjuu za Story.

‘Matija je vrhunski svirač, kći Ivana je pred magisterijem na temu zaštite autorska prava u digitalnom dobu, Kim vodi našu izdavačku kuću, a Frida (pas) naganja mačke po dvorištu, to je njezina zabava. Mi smo jedna super ekipa i obitelj koja je u mnogo toga atipična', ispričao nam je tad Škoro.

Više fotografija Miroslave Škore s obitelji pogledajte u galeriji: