Karte za koncert 'Imotski ne zaboravi', koji je na rasporedu 6. kolovoza, rasprodale su se u manje od dva dana, a to mnoge i ne čudi s obzirom na to da će na Gospinom dolcu zapjevati Mate Bulić i Dražen Zečić. Ono što je mnoge oduševilo jest informacija da će im gost biti Marko Perković Thompson. Nakon što je Thompsonovu 17-godišnjem sinu Anti Mihaelu pozlilo na ljeto 2022., informacije o njegovu zdravlju pristizale su na kapaljku. Sada mu je bolje, a zahvaljujući njegovu nagovaranju, Thompson će se vratiti glazbi nakon dvije godine pauze. 

Marko Perković Thompson
Facebook 

'Nekoliko mjeseci ga je sin Ante Mihael nagovarao da se vrati nastupima, a Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na njegov nagovor odazvao da bude gost u Imotskom na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića', poručio je administrator službene stranice Marka Perkovića Thompsona. 

Miroslav Škoro komentirao je povratak na scenu svog kuma Marka. 

1. Miroslav Škoro foto Marina Pešić (1).jpg
Marina Pešić 

'Razgovarali smo o nekoj pjesmi prije nekoliko tjedana. Čujte, njega je snašla jedna velika tuga i to što se dogodilo bi svakoga od nas izulo iz cipela. Ja se nadam da će mu Bog dati snage da može nastaviti raditi svoj posao u kojem je jako dobar', rekao je Škoro za InMagazin

Miroslav ima mnoge planove za ovu godine. Krajem godine sprema veliki koncert u zagrebačkoj Areni, a uskoro nastupa i na CMC festivalu u Vodicama.

Miroslav Škoro
Happy FM 

'Ja sam cijeli svoj život pisao pjesme i pokušavao sam braniti te pjesme na terenu. E sad je splet okolnosti zadnjih događaja od korone pa činjenice da sam se usudio ići okolo i vikati 'Car je gol' nisu ostavile neke dobre posljednice u tom smislu, međutim, ja se nikad nisam prestao baviti glazbom, njom ću se baviti dok sam živ', priča Škoro. 

Instagram, Goran Stanzl/PIXSELL Thomspon je imao dvogodišnju pauzu od koncerata, a ovog kolovoza se vraća u ulozi gosta