Koga je princ William zaprosio prije Kate? Bio je opsjednut njome, a ona je svima pričala da će postati princeza

Mnogo prije nego što je kročio u Westminstersku opatiju sa svojom sadašnjom suprugom Kate Middleton, budući engleski kralj već je zaprosio neku drugu.

UK Press/Press Association Images / PA Images / Profimedia

Princ William i Kate Middleton, princ i princeza od Walesa, u braku su od 2011. godine, a u međuvremenu su dobili troje zajedničke djece: princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

No, poznaju se puno duže: njihovo bajkovito vjenčanje dogodilo se nakon 10 godina veze, a poznanstvo su započeli 2001. godine, tijekom studija.

Profimedia 

Budući da je princ William bio vrlo mlad kada je upoznao svoju sadašnju suprugu, njegov dosadašnji ljubavni život nije bio previše popraćen u medijima, za razliku od brojnih ljubavi njegovog mlađeg brata princa Harryja.

William je prije nego što je upoznao Kate Middleton imao nekoliko ne previše važnih veza, a znali su ga viđati i s brojnim poznatim ljepoticama. No, navodno je uspio zaprositi drugu prije nego što je u Africi kleknuo i pokazao Kate Middleton zaručnički prsten princeze Diane.

Kateini fanovi će odhanuti kad saznaju da se ova prosidba ipak odigrala u djetinjstvu princa Williama.

Prva ljubav princa Williama

Kraljevski biograf Robert Jobson objavio je 2006. knjigu 'Williamova princeza' u kojoj piše o prinčevoj ranoj mladosti.

'Zapravo, William je svoju prvu 'ozbiljnu' romansu imao kada je imao samo sedam godina. Bio je toliko opsjednut djevojkom da joj je predložio brak', piše Jobson.

Photoshot / Topfoto / Profimedia 

'Njegova prva ljubav dogodila se dok je William bio na odmoru u Balmoralu. Prvi put je vidio Annu McCart dok je prolazio sa svojim bratom Harryjem. Pogledao je plavooku, plavokosu kćer vrtlara u Balmoralu i bio očaran. Rekla mu je 'zdravo', a William se izgubio', navodi se u knjizi. Autor ističe da mi je jedan od zaposlenika u dvorcu Balmoral rekao da je mali princ 'skoro pao sa svog ponija'.

'Nakon toga naš se sedmogodišnjak nije odvajao od djevojčice i s njom je provodio sve dane ostatka odmora. Priča kaže da je u roku od tjedan dana skupio dovoljno hrabrosti da je poljubi i zamoli da se uda za njega. Samo se nasmijala. No, da bi pokazao da misli ozbiljno, princ je rekao: 'Vratit ću se sljedeće godine i vjenčat ćemo se', piše Jobson. 'Tata mi je rekao da ako poljubiš djevojku, moraš je oženiti.'

Joan Williams / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prema riječima ovog biografa, očito velikog obožavatelja kraljevske obitelji i Charlesa III., ova navodna epizoda u životu princa Williama dovoljno govori i o njegovom ocu, piše Glossy.

'Anna je ozbiljno shvatila prosidbu i rekla djeci ostalih zaposlenika na imanju da će postati princeza', nastavlja Jobson. 'Šarmantna je to priča o dječjoj ljubavi, ali njegova predanost pokazuje da je Charles od djetinjstva učio svog sina da se ponaša časno kada su žene u pitanju'.

Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kako su se princ William i Kate Middleton mijenjali kroz godine