Živi skromno u iznajmljenom stanu i sama kuha: Fotku Angele Merkel u kupaćem svijet gleda u čudu

Znala je piti da bi se opustila.

Profimedia

Prva njemačka predsjednica Vlade, Angela Merkel (69), izašla je iz politike u prosincu 2021. godine. Godinama je bila na toj poziciji, a dok se bavila politikom, kancelarka je imala pregršt prilika za pokazati svoje modne kombinacije. Najčešće se držala onih jednostavnih, čime je stekla titulu obične žene i žene iz naroda. Često su je fotoreporteri viđali s pivom u ruci, a svojedobno je rekla i kako pije da bi se opustila. 

Profimedia 

Iako je bila visoko pozicionirana u društvu, 'čelična lady' bi u slobodno vrijeme radila baš stvari koje voli. Planinarila bi, čitala knjige, kuhala, ali i kupala se.Jednu od najvećih političarki u povijesti su prije nekoliko godina uslikali na plaži u kupaćem kostimu, što nije neobičan prizor za to mjesto, ali je neobično jer je u takvom izdanju gotovo nikad nismo imali prilike vidjeti. 

Profimedia 

Angeline slike u kupaćem kostimu obišle su svijet nevjerojatnom brzinom. Njezin suprug, Joachim Sauer, za kojeg se udala 1998., ne voli publicitet. Profesor je na sveučilištu u Berlinu, a javnost ga je uvijek hvalila jer se vozio ekonomskom klasom iako je mogao putovati sa suprugom u službenim avionima.

Profimedia 

Prije braka s Joachimom, Angela je od 1977. do 1982. bila u braku s političarem Ulrichom Merkelom. Nakon razvoda je zadržala njegovo prezime, a sreću je pronašla s Joachimom s kojim provodi svaki slobodan trenutak. Sauer i Angela nisu imali djece, a on iz prvog braka ima dvoje djece. Par uživa u šetnjama i skijanju, a sudeći prema fotografijama, Joachim je vrlo brižan i dobar prema njoj.