Dizajnerski brend Isabel Marant već godinama donosi modele čizama i tenisica koje su popularne među trendsetericama, a političarka Ivana Kekin izabrala je bijeli kožni model. 

Zastupnica stranke 'Možemo!' se prije dvije godine u Saboru pojavila u tenisicama i time začudila mnoge.

Naime, Ivana je za svoju ležernu kombinaciju odabrala crne hlače, prugastu majicu i klasični crni sako. U prvi plan došao je njezin izbor obuće, tj. njezine tenisice luksuznog brenda Isabel Marant .

Ivana Kekin.
Patrik Maček/PIXSELL 

Inače, obuča s potpisom ovog francuskog brenda, vrlo je popularna među trendsetericama.

Radi se o modelu Emree koji je na službenom web shopu rasprodan, a njihova cijena iznosi 390 eura.

Ivana Kekin.
Patrik Maček/PIXSELL 

Upravo zbog njihovog jednostavnog dizajna, mogu se kombinirati uz baš svaku kombinaciju. Naša saborska zastupnica izabrala model s crvenim detaljima, a dolaze i u žutoj varijanti.

Isabel Marant tenisice.
Isabel Marant 

Inače, predsjednica Nove Ljevice u Sabor je jednom prilikom stigla u New Balance tenisicama i time pokazala da drži do udobnosti i ležernog stila.

Na sebi je imala široke crvene cigaretta hlačama i sivu vestu, a cijelu kombinaciju je završila s lancem i jednostavnim prstenjem te pametnim satom.

Ivana Kekin.
Patrik Maček/PIXSELL 

Žene u saborskim klupama inače nose suknje i haljine ispod koljena i cipele s diskretnim petama, a Ivana Kekin pokazala je kako bi ženska moda u saborskim klupama mogla dobiti jedan ležerniji zaokret.