Ovan

Posao: Tipične Ovnove očekuje potencijalno izvrstan radni dan. Krenite punom parom prema zacrtanim ciljevima.
Ljubav: Skorašnje poznanstvo bi vrlo lako moglo prerasti u lijepu ljubavnu priču, ali samo ako date neki pozitivan signal.
Zdravlje: Ojačajte imunitet.

Bik

Posao: Većinu Bikova očekuje naporan dan, posebno zbog dodatnih obaveza gdje će vam trebati bolja organizacija.
Ljubav: Vaš ljubavni život je u dobroj fazi i na tom području možete odahnuti.
Zdravlje: Vodite računa o prehrani. 

Blizanci

Posao: Povoljni aspekti najavljuju uspješan poslovni dan za većinu tipičnih predstavnika Blizanaca. Imat ćete jako dobru komunikaciju i sa suradnicima i s poslovnim partnerima.
Ljubav: Ako ste slobodni, imat ćete velike mogućnosti za nova poznanstva kroz izlaske, društvene mreže i kontakte s prijateljima.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Posao: Bit će dosta kontakata, dogovora, bilo da se radi o papirologiji ili pribavljanju važnih dokumenata.
Ljubav: Slobodni Rakovi – kao da se vrtite u jednom te istom začaranom krugu. Događaja ima, ali tu se stalno pojavljuje osoba iz prošlosti.
Zdravlje: Moguća glavobolja, upozorava Astroputnik

Lav

Posao: Lavovi će imati česte promjene ritma i poslova, to će ih malo razbacati u različitim smjerovima, ali manje-više sve će uspjeti postići.
Ljubav: Prošlost je sve više iza vas, ali svakako nemojte žuriti započeti novu ljubavnu priču. 
Zdravlje: Odlično.

Djevica

Posao: Okolnosti neće dopustiti Djevicama da se opuste, čak ni kada su u pitanju najosnovnije poslovne obveze. Bez straha se uhvatite u koštac s izazovima.
Ljubav: Vaš partner i vi ste pozitivni i imat ćete šanse za još ljepših trenutaka i događaja.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop za 20 veljače 2024
Shutterstock 

Vaga

Posao: Više kockica profesionalnog mozaika trebalo bi se složiti ovih dana na način koji odgovara pripadnicima sazviježđa Vage.
Ljubav: Slobodne Vage, imat ćete priliku za konkretan potez da privučete osobu koja vam se već duže vrijeme sviđa.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Škorpione danas očekuje puno posla i bit ćete doslovno zatrpani. Nešto je ostalo od prije, a svakodnevno će stizati novo.
Ljubav: Nije dan za kapitalne odluke ili poteze, ali budite spremni, očekuje vas povoljno razdoblje na ljubavnom planu.
Zdravlje: Osjetljivost pluća, dišnog sustava.

Strijelac

Posao: Većina Strijelaca očekuje maksimalnu angažiranost na polju profesionalnih aktivnosti. Uvijek će postojati neki oblik zastoja ili nesporazuma, na vama je da odvojite vrijeme i riješite jednu po jednu stvar.
Ljubav: Bez značajnijih valova na vašem ljubavnom moru. Možda ipak možete iznenaditi voljenu osobu lijepim znakom pažnje.
Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Posao: Bit će dosta izazova na polju komunikacije i zbunjujućih detalja u suradnji s najbližom okolinom, što može prerasti u raspravu širih razmjera. Pokušajte to nekako izbjeći.
Ljubav: Određeni postotak predstavnika ovog znaka mogao bi zaspati i upasti u zamku inercije, prepustiti se liniji manjeg otpora.
Zdravlje: Potreban vam je kvalitetan san.

Vodenjak

Posao: Moguće su zbunjujuće i zbunjujuće situacije, pogrešno protumačene informacije, kompliciranje dogovora. Važno je ne reagirati impulzivno.
Ljubav: Dobar dan za događaje i konkretne akcije na ljubavnom planu, samo je pitanje koliko vremena i energije možete posvetiti voljenoj osobi.
Zdravlje: Osjetljivost kičmenog stupa.

Riba

Posao: Pred vama se otvara razdoblje s novim šansama, novim promjenama koje vas mogu odvesti puno dalje nego što trenutno mislite. Samo naprijed.
Ljubav: Bit će neophodna vaša veća uključenost i posvećenost partneru, unatoč tome što on ne reagira onako kako biste željeli.
Zdravlje: Mogući problemi s disajnim putevima.