U Istri je stekao brojne prijatelje: Charles Pearce uživao s agenticom za nekretnine, društvo im pravio i poznati pjevač

Često je viđen gost na javnim događanjima u Istri.

Instagram

Domaći mediji lani su pisali da je Charles Pearce tužio Ellu Dvornik zbog udjela u kući u Balama u kojoj žive od 2021. godine. Prema zemljišnim knjigama Ella je bila upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a nakon što je ona ekskluzivno za Story potvrdila da se razvode zabilježeno je da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj.

'Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine', stajalo je u zabilježbi te se navodi da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratna metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara.

Story 

Sad se Charles upisao na polovicu kuće. Naime, britanski poduzetnik dobio je presudom polovicu kuće. Na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje.

Charles je inače često viđen gost na javnim događanjima u posljednje vrijeme, a tako je bilo i prošlog tjedna u Balama. Pojavio se na svečanom otvorenju restorana u sklopu parka na atraktivnoj lokaciji površine 100.000 m2.

Charles je bio u društvu Sande Marušić, vlasnice agencije za prodaju luksuznih nekretnina, koja živi u Balama. S njima je uživao i rovinjski operni pjevač Ronald Braus.

Facebook 

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila za Story nakon višemjesečnih šuškanja.

Još njegovih fotografija pogledajte u galeriji: