Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a sada je ponovo izazvala lavinu komentara svojom novom objavom.

Naime, influenserica je objavila video u kojem pjeva pjesmu sa zanimljivim stihovima, a društvo joj je pravio nepoznati muškarac.

Dok je Ella pjevala, njezin prijatelj ju je pratio na glasoviru, a oboje nisu skidali osmijeh s lica.

'Mrzim te ženo sa šaltera. Prestara sam da si nađem švalera. O mrzim te ženo sa šalter, imaš brke veće od Hitlera. O mrzim te ženo sa šaltera, više nego dilera s aftera', dio je stihova pjesme koju pjeva Ella na snimci koju je objavila na Instagramu.

Ella Dvornik.
Instagram 

Na glasoviru ju je pratio Josip Novosel koji je inače dugogodišnji Ellin, ali Charlesov prijatelj.

'Je li to novi Charles?', 'Sad će te tužit sve žene sa šaltera', 'Genijalni šalter blues', pisali su neki u komentarima.

Nažalost, njezina objava ubrzo je uklonjena s Instagrama, a influenserica poručila kako su ljudi danas preosjetljivi.

Ella Dvornik.
Instagram 

Podsjetimo, njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce nedavno se na svom Instagramu se osvrnuo na svoj brak s Ellom. Njegov status prenosimo u cijelosti.

'Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura.

Ella Dvornik i Charles Pearce
Story arhiva 

Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti', napisao je Charles.

Nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka, Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. Par je u braku dobio dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce zajedno su dobili dvoje djece