Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila svoju stranu priče.

'Vrijeme je za moju stranu priče', riječi su kojima je influenserica započela svoj Instagram video.

ella dvornik
Instagram 

Ipak, u nastavku videa se uspostavilo kako je riječ o šali te je Ella nastavila isprobavati proteinske shakeove.

'Šalim se imam posla', rekla je ubrzo influenserica nakon svoje dramatične uvodne izjave.

Inače, Ella se trenutno nosi s temperaturom i potencijalom zarazom vodenih kozica, koje je već jednom preboljela.

Ella Dvornik.
Instagram 

'Probudila sam se tokom noći u temperaturi, i jedino što mi pada na pamet je da ću možda po drugi put u životu imat vodene kozice jer ih i Lumi i Balie imaju. Jel se nekome od vas desilo da ih je dobio dva put?', napisala je influenserica i upitala pratitelje za njihovo iskustvo.

Inače, njezin uskoro bivši suprug Charles Pearce nedavno se na svom Instagramu se osvrnuo na svoj brak s Ellom. Njegov status prenosimo u cijelosti.

Ella Dvornik i Charles Pearce rastaju se nakon 4 godine braka
Instagram 

'Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura.

Kako se Charles Pearce mijenjao kroz godine
Story arhiva 

Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti', napisao je Charles.

Podsjetimo, nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka, Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. U braku su dobili dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren, a Ella je ispričala kako više ne može objavljivati fotografije kćeri na društvenim mrežama.

Balie i Lumi
Instagram 

Odluku suda poštuju oba roditelja, a mnogi su primijetili i kako je Charles maknuo sve slike djece i nove više ne objavljuje.

Više fotografija bivšeg para, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce zajedno su dobili dvoje djece