Charles Pearce na svom Instagramu se osvrnuo na svoj uskoro bivši brak s Ellom Dvornik. Njegov status prenosimo u cjelosti.

'Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura.

Charles Pearce
Instagram 

'Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti', napisao je Charles.

Podsjetimo, nakon što se mjesecima šuškalo o krahu njihova braka, Ella Dvornik potvrdila je prošlog ljeta za Story kako se ona i Charles razvode. U braku su dobili dvoje djece, Balie Dee i Lumi Wren, a Ella je ispričala kako više ne može objavljivati fotografije kćeri na društvenim mrežama.

Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce.jpg
Story 

Odluku suda poštuju oba roditelja, a mnogi su primijetili i kako je Charles maknuo sve slike djece i nove više ne objavljuje.

Ella i Charles zaručili su se 2016. godine kasnije u Japanu, a vjenčali su se u Las Vegasu 2019. Htjeli su 'da' izgovoriti i ranije, ali Ella nije imala vizu, istaknula je svojedobno. 

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Story arhiva, Story Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce kroz godine