Ella Dvornik i Charles Pearce jučer su se pojavili na još jednom ročištu na Općinskom sudu u Puli, a ni ovaj put nisu prošli nezamijećeno.

Uskoro bivši supružnici stigli su u pratnji svojih odvjetnika, a Ella se na svom Instagram profilu pohvalila fotkama s ročišta i 'skupom torbicom' njezinog advokata.

Ella Dvornik sud.
Instagram 

'Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe. Antonio Volarević nosi najskuplju torbicu', napisala je Elle referirajući se na odvjetnikove spise.

Sada je njezin, uskoro bivši suprug, također na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svojom odvjetnicom i dao doznanja koliko mu znači.

'Charles s odvjetnicom. Ona nije samo odvjetnica, ona je moja zvijezda', poručio je Britanac putem Instagram storyja i svojom objavom zaintrigirao mnoge.

Charles Pearce.
Sasa Miljevic/PIXSELL 

Inače, jedna pratiteljica zamijetila je kako se Ella za ročište odlučila za potpuno crnu kombinaciju, a u komentarima je pretpostavila i razlog.

'U crnom, tuguješ za Charlesom', napisala je pratiteljica, na što joj je Ella odgovorila 'pin' i uistinu označila njezin komentar ispod objave.

Elle Dvornik.
Instagram 

Inače, dok je Ella izlazila iz sudnice s velikim smiješkom na licu, njezin uskoro bivši suprug nije bio tako dobre volje.

Podsjetimo, nakon što su krenula sudska ročišta kako bi se on i Ella razveli, Charles je prorijedio objave na društvenim mrežama.

Charles Pearce progovorio o odnosu sa svojom odvjetnicom
Instagram 

U jednom je trenutku influencerica otkrila da više ne može objavljivati fotografije njihovih kćeri,a moglo se primijetiti da i Charles više ne dijeli njihove fotografije.

Više fotografija Elle i Charlesa, pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik i Charles Pearce zajedno su dobili dvoje djece